Grip op uw bouwproces!

Buster Bouwcontrol begeleidt uw bouwproces van A tot Z. We zitten bij u aan tafel om mee te denken en te adviseren, maar staan ook namens u op de bouwplaats om de bouw in goede banen te leiden.

bouwmanagement2.jpg

Bouwmanagement

Gaat u een nieuw gebouw ontwikkelen en realiseren, of een bestaand gebouw uitbreiden, herontwikkelen, renoveren of transformeren?

Bouwtoezicht

De bouw is gestart. Wie houdt er toezicht op kwaliteit, veiligheid, planning en resultaat?

Beheer en onderhoud

Hoe behoudt u de waarde van uw vastgoed en zorgt u voor een langere levensduur? Beheer en onderhoud maakt het verschil.

Gaat u bouwen?

Dan streeft u naar de hoogste kwaliteit en een vlotte realisatie binnen de geplande tijd en kosten. Buster Bouwcontrol coördineert het totale bouwproces voor u. We bieden bouwmanagement, bouwtoezicht en beheer en onderhoud. Tijdens iedere fase van het bouwproject zorgen wij ervoor dat u grip houdt op planning, kwaliteit en budget.

We stellen ons graag even voor

We houden van aanpakken, u ook?

U kunt op ons rekenen. Vanaf de initiatieffase tot en met de nazorg- en onderhoudsfase. We werken op een efficiënte, proactieve en pragmatische manier. Onze opdrachtgevers zijn overheden, bedrijven, onderwijsinstellingen, zorgaanbieders, corporaties, aannemers, projectontwikkelaars, verenigingen en beleggers.

Van alle markten thuis

Wij weten wat er speelt in uw markt. Daar doet u uw voordeel mee. Want of het nu gaat om woningen, kantoren, industrie, zorg of onderwijs: iedere markt heeft zijn specifieke aandachtspunten, regelgeving en eisen. Gaat u bouwen, renoveren of herontwikkelen? Op Buster Bouwcontrol kunt u rekenen. Van ontwerp en realisatie tot en met oplevering en onderhoud. Wij helpen u graag verder.

Wist u dat we kennis en ervaring hebben van complexe projecten of bijzondere locaties zoals musea, stadions, zwembaden en cleanrooms? Wilt u meer weten? We komen graag bij u langs.

Woningbouw

Goed bouwen is prettig wonen.

Kantoor

Passende oplossingen voor het kantoor.

Industrie

Specifieke kennis in huis

Overheid

Specifieke kennis in huis

Onderwijs

Specifieke kennis in huis

Zorg

Specifieke kennis in huis

clean-room.jpg

Cleanrooms

Schoner dan schoon

Wilt u een cleanroom realiseren? Dan schakelt u een expert in. Daarnaast is het cruciaal dat bij de bouw en plaatsing van een cleanroom een specialist aanwezig is die kennis heeft van zaken en ervoor zorgt dat alles volgens plan verloopt.

img-20190424-wa0006.jpg

Verbouwing hoofdkantoor

Continu Engineering

Opdrachtgever:

Adviesbureau

Opgeleverd:

23 april 2019

Laatste nieuws

Samen de mogelijkheden bespreken?

Jimmy bespreekt het graag met u.

jimmynieuw.jpg