Nieuws

Nieuws

Vacature projectleider / bouwkundig opzichter

Kom jij ons team versterken?

Buster Bouwcontrol

Is een klein professioneel en informeel adviesbureau op het gebied van bouwmanagement, bouwtoezicht en beheer & onderhoud. Onze focus ligt hoofdzakelijk op de realisatiefase van projecten. Dit doen wij voor diverse vaste klanten zoals: woningcorporaties, gemeentes, bedrijven en multinationals. Ons werk kenmerkt zich door de betrokken en verantwoordelijke houding richting onze klanten en projecten en de snelheid waarbinnen we opereren. Met een hoge kwaliteit en motivatie worden onze projecten tot een goed einde gebracht.

Wat zoeken wij?

Een ervaren zelfstandige ondernemende projectleider / toezichthouder voor het begeleiden van en het toezichthouden op meerdere bouwprojecten binnen verschillende sectoren. Je denkt mee in het proces en steekt graag je handen uit de mouwen en neemt veel initiatief. Je beheerst het proces en beschikt over de benodigde technische kennis. Je maakt onderdeel uit van een informeel klein team bestaande uit 5-6 medewerkers en werkt direct mee aan de verdere opbouw van onze organisatie.

Wat ga je doen?

Je gaat je bezig houden met diverse projecten in verschillende sectoren: woningbouw, overheid en industrie. De projecten lopen uiteen van renovatie tot nieuwbouw tot beheer & (groot)onderhoud. Je stuurt en bewaakt continu de planning, kwaliteit en kosten van je projecten en draagt zorg voor het opzetten en het in stand houden van de projectorganisatie en informatiestromen. De functie betreft zowel een binnen- als buitenfunctie, waarbij je veel contact hebt met de klant en adviserende en uitvoerende partijen.

Over welke competenties beschik je?

Je beschikt over een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en staat voor je werk. Afspraak is afspraak en je bent betrouwbaar voor alle partijen. Daarnaast voer je je werk punctueel uit en ben je daadkrachtig en voel je je betrokken bij je werk.

Wat breng je mee?

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • De drive om onze dienstverlening te verbeteren
  • Naast ervaring vinden wij dat persoonlijke competenties net zo belangrijk zijn
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal (zowel schriftelijk als mondeling)
  • Je hebt een oplossingsgerichte instelling en bent een teamplayer
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Minimaal 5 jaar ervaring als projectleider / toezichthouder in verschillende sectoren
  • Je kent je weg in gebruikelijke office-programmatuur

 

Wat bieden wij?

Naast een veelzijdige functie, waarin een grote afwisseling zit tussen binnen- en buitenwerk, maak je onderdeel van een kleine informele organisatie met leuke collega’s. We bieden een marktconform salaris, diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibiliteit in werktijden, mogelijkheid om vanuit huis te werken en een prestatiebonus.

Heb je interesse in deze functie en ben je de aangewezen persoon om ons team te versterken? Stuur dan je motivatie en je cv via info@busterbouwcontrol.nl

gerelateerde berichten

Viering  hoogste punt CPO Goirle

Viering hoogste punt CPO Goirle 

De Boschrand
CPO bouwtoezicht door Buster Bouwcontrol

CPO bouwtoezicht door Buster Bouwcontrol 

Bouwtoezicht 10 woningen te Rijen
Nieuwe klant in de zorg sector!

Nieuwe klant in de zorg sector! 

Diversen zorgprojecten