Nieuws

Nieuws

Vacature directievoerder / bouwkundig opzichter

Bouw jij mee in een groeiende organisatie? Ben jij een doorzetter, verantwoordelijk en voel je je thuis in een kleine informele organisatie met mooie, serieuze projecten? Lees dan snel verder voor de vacature directievoerder/bouwkundig opzichter bij Buster Bouwcontrol.

Wat ga je doen

Je gaat je bezighouden met het managen en coördineren van diverse projecten in verschillende sectoren van verschillende omvang, uitlopend van 100K tot 15 miljoen. De projecten lopen uiteen van renovatie, verbouw tot nieuwbouw. Je stuurt en bewaakt continu de planning, kwaliteit en kosten van je projecten en draagt zorg voor het opzetten en het in standhouden van de projectorganisatie en informatiestromen. Je coördineert op zowel het proces als de inhoud en bent eindverantwoordelijk voor het slagen van je projecten en rapporteert direct aan de directeur. De functie betreft zowel een binnen- als buitenfunctie, waarbij je veel contact hebt met de klanten en adviserende- en uitvoerende partijen.

Wat zoeken wij

Een ervaren, zelfstandige directievoerder / toezichthouder voor het begeleiden van en het toezichthouden op meerdere kleinere en / of grote bouwprojecten binnen verschillende sectoren. Het betreft een combinatie functie, waarin organiserende werkzaamheden, maar ook controlerende werkzaamheden aan de orde zijn. Je denkt mee, steekt graag je handen uit de mouwen en neemt veel initiatief. Je beheerst het bouwproces van A tot Z en beschikt over de benodigde technische kennis. Je maakt onderdeel uit van een informeel team bestaande uit 8 medewerkers en werkt direct mee aan de verdere opbouw van onze organisatie.

Over welke competenties beschik je?

Je beschikt over een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en staat voor je werk. Afspraak is afspraak en je bent betrouwbaar voor alle partijen. Daarnaast ben je punctueel, daadkrachtig en voel je je betrokken.

Wat breng je mee

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • De drive om onze dienstverlening te verbeteren;
  • Naast ervaring vinden wij persoonlijke competenties net zo belangrijk;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal (zowel schriftelijk als mondeling);
  • Je hebt een oplossingsgerichte instelling en bent een teamplayer;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Minimaal 5 jaar ervaring als projectleider / toezichthouder in verschillende sectoren;
  • VCA - VOL;
  • Je kent je weg in gebruikelijke office-programmatuur.


Wat bieden wij

Naast een veelzijdige functie, waarin een grote afwisseling zit tussen binnen- en buitenwerk, maak je onderdeel uit van een kleine, informele organisatie met leuke collega’s. We bieden een marktconform salaris en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: flexibiliteit in werktijden, mogelijkheid om vanuit huis te werken en een prestatiebonus.

Soort dienstverband: Voltijd met uitzicht op een vast dienstverband

Wie is Buster Bouwcontrol

Wij zijn een klein, professioneel en informeel adviesbureau op het gebied van bouwmanagement, bouwtoezicht en beheer & onderhoud. Onze focus ligt hoofdzakelijk op de realisatiefase van bouwprojecten. Wij zijn doorzetters, pragmatisch en snel in schakelen, hebben een no-nonsense houding met veel respect voor elkaar. In tegenstelling tot veel andere bedrijven werken wij niet vanuit 1 vast kantoor, maar vanuit meerdere dependances / locaties om zo dicht bij de bouw te zitten.

Dit doen wij voor diverse (vaste) klanten zoals: woningcorporaties, zorginstellingen, overheid, bedrijven en multinationals. Ons werk kenmerkt zich door de betrokken en verantwoordelijke houding richting onze klanten en projecten en de snelheid waarbinnen we opereren. Met een hoge kwaliteit en motivatie worden onze projecten tot een goed einde gebracht.

Waar willen wij naartoe

Onze organisatie is groeiende, maar wel gestaag want het behoud van de kwaliteit van onze dienstverlening staat voorop. We willen graag korte communicatielijnen en staan dicht bij onze klanten. Niet alleen zijn wij groeiende in omvang; Wij streven er continu naar om ons/onze processen te verbeteren en (persoonlijk) te groeien.

Direct solliciteren of meer weten
Is deze functie jou op het lijf geschreven? Aarzel dan niet en stuur dan je motivatie en je cv via info@busterbouwcontrol.nl. Wij reageren snel. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Ellen van Ravesteijn, via telefoonnumer: 013-2114704.

 

 

gerelateerde berichten

Nieuwe bouwhekdoeken

Nieuwe bouwhekdoeken 

Onze nieuwe bouwhekdoeken al gespot? De bouwplaatsen zijn weer mooi opgevrolijkt met Buster Bouwcontrol bouwhekdoeken...
Nieuwe klant in de zorg sector!

Nieuwe klant in de zorg sector! 

Diversen zorgprojecten
Buster goes Mezz

Buster goes Mezz 

Toezicht en directievoering poppodium Mezz in Breda