Bouwmanagement

Gaat u een nieuw gebouw ontwikkelen en realiseren, of een bestaand gebouw uitbreiden, herontwikkelen, renoveren of transformeren?

Slim bouwen bespaart kosten

Het managen van uw bouwproject is ons vak. Een gestroomlijnde coördinatie van uw complete bouwproject geeft u grip op kosten, planning en de kwaliteit van uw project. Buster Bouwcontrol vertegenwoordigt u tijdens de uitvoering en neemt u de volledige zorg uit handen. Met heldere rapportages, een kritische blik, prettig contact en een flinke dosis enthousiasme.

uw voordelen

één aanspreekpunt
kennis van uw markt
heldere rapportages
binnen planning en budget

Buster Bouwcontrol als betrouwbare en meedenkende partner

Tussen het eerste plan en de definitieve oplevering van uw project moet u veel keuzes maken en besluiten nemen. Wij denken mee en adviseren u in ieder stadium van het bouwproces. We zitten aan tafel met architect, constructeurs, adviseur(s) en aannemer. Bewaken de planning en toetsen de kwaliteit aan de hand van het Programma van Eisen. We regelen vergunningen en zien toe op het budget.

Kosten besparen door slim bouwmanagement
Bouwen betekent samenwerken. Wij zijn ervan overtuigd dat een prettige, heldere en duidelijke communicatie tussen alle belanghebbenden het beste resultaat geeft. Door verschillende partijen uit de bouwkolom efficiënt te laten samenwerken, bespaart u tijd en (onnodige) kosten.

Complexe projecten? Vraag Buster Bouwcontrol
Buster Bouwcontrol heeft ervaring met complexe projecten van grote omvang of bijzondere locaties zoals musea, stadions, zwembaden, industrie en cleanrooms. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Eikenhuys Berkel-Enschot
Nieuwbouw woonzorgcentrum
bekijk dit project

Onderdelen Bouwmanagement

Directievoering

Programma van eisen

Bouwkosten

Plantoetsing

Risicomanagement

Aanbesteding

De mogelijkheden bespreken?
Neem contact met ons op