Bouwplaatsmanagement

Een opgeruimde bouwplaats voorkomt ongelukken, schade en fouten

bouwplaatsmanagement1.jpg

De bouwplaatsmanager van Buster Bouwcontrol coördineert een opgeruimd werkterrein. Maakt duidelijke afspraken over procedures en werkwijze. Dat verhoogt de veiligheid en zorgt voor een onbelemmerd bouwproces.

Waar gewerkt wordt, wordt rommel gemaakt. Dat geldt ook voor de bouwplaats. Verschillende partijen komen hun werk doen, ze nemen eigen materialen mee en produceren afval. Dat kan leiden tot onveilige situaties: geblokkeerde doorgangen, verkeerd geplaatste voorraden of losliggende bouwmaterialen.

Slim bouwplaatsmanagement: opgeruimd en veilig

Bouwplaatsmanagement is een aanvulling op het bouwtoezicht. Hiermee richten we ons voornamelijk op veiligheid. U wilt immers niet dat er op uw bouwterrein ongelukken plaatsvinden. Daarom maken we afspraken en controleren we de bouwplaats en de omgeving op onveilige situaties en zorgen we ervoor dat deze zo snel mogelijk opgelost worden. Door er op toe te zien dat de bouwplaats opgeruimd en netjes blijft, voorkomen we onnodige schade, vertraging, faalkosten en ongelukken.

Wilt u ook zeker zijn van een veilige bouwplaats? Praat dan eens met ons over bouwplaatsmanagement. Maak hier een afspraak.

Wat wij voor u kunnen doen

Kwaliteitsmanagement

Hoe u op een professionele wijze de kwaliteit kunt optimaliseren

Bouwtoezicht

Wie bewaakt de kwaliteit namens de opdrachtgever?

Samen de mogelijkheden bespreken?

Jimmy bespreekt het graag met u.

jimmynieuw.jpg