Risicomanagement

Door vooraf na te denken over de zaken die mis kunnen gaan en deze in kaart te brengen, kunt u snel en snel en doeltreffend anticiperen en schadelijke gevolgen beperken.

risicomanagement1.jpg

Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. En waar gebouwd wordt, gaan dingen mis. Daar valt niet aan te ontkomen. Door vooraf na te denken over de zaken die mis kunnen gaan en deze in kaart te brengen, kunt u snel en doeltreffend anticiperen en schadelijke gevolgen (vertraging, geschillen, extra kosten) beperken.

Hoe brengt u risico’s in kaart? Wat doet u als het mis gaat?

Risicomanagement is cruciaal voor de veiligheid en voortgang van uw project. Buster Bouwcontrol brengt de risico’s helder voor u in kaart.

Risico’s beheersbaar maken

Bouwprojecten worden steeds complexer. Meer verschillende partijen en organisaties werken samen aan een project. Om een project beheersbaar en onder controle te houden is risicomanagement cruciaal. Buster Bouwcontrol maakt de risico’s inzichtelijk en houdt ze continue in de gaten. Zo werken we op een professionele manier samen aan een veiligere, efficiëntere en duurzamere bouw.

Interesse in ons risicomanagement? We komen graag een keer bij u langs om verder te praten. Neem gerust contact op.

Wat wij voor u kunnen doen

Bouwkosten

U wilt controle, inzicht en grip op de bouwkosten. Reken daarom op Buster Bouwcontrol.

Aanbesteding

Buster Bouwcontrol coördineert de volledige aanbestedingsprocedure voor u.

Samen de mogelijkheden bespreken?

Jimmy bespreekt het graag met u.

jimmynieuw.jpg