Technische inspecties

Voorkom extra kosten, vertraging of juridische procedures

technischeinspecties.jpg

Hoe weet u zeker of er gewerkt wordt volgens de bouwregelgeving, het afgesproken ontwerp en de verwerkingsvoorschriften? Buster Bouwcontrol voert bouwkundige keuringen, inspecties en kwaliteitscontroles uit voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw.

Voorinspectie

Tijdens bouwwerkzaamheden kan er schade ontstaan aan omliggende panden. Om hierover discussies en juridisch getouwtrek voor te zijn, is het verstandig dat u een voorinspectie laat uitvoeren. Buster Bouwcontrol inventariseert mogelijke gebreken van de panden, aan zowel de binnen- als de buitenzijde en maakt foto’s. U ontvangt van ons een compleet rapport dat we op verzoek bij de notaris deponeren.

Opleveringskeuring

De oplevering van uw bedrijfspand of woning is een belangrijk moment. Om faalkosten en uitloop te voorkomen, kunt u het beste vóór de oplevering een deskundige inschakelen die alle mogelijke tekortkomingen constateert. Buster Bouwcontrol verzorgt een onafhankelijke (voor)opleveringskeuring. We inspecteren op contractafspraken, het Bouwbesluit, de functionele eisen, kwaliteit en de garantienormen van de waarborgverstrekker.

Aankoopkeuring

Gaat u een bestaande woning of bestaand pand kopen? Laat dan een aankoopkeuring uitvoeren. Er zijn enorm veel aandachtspunten die u als koper makkelijk over het hoofd kunt zien. Met een aankoopkeuring door Buster Bouwcontrol krijgt u volledig inzicht in de bouwkundige staat van het object en de eventuele herstelkosten. Zo voorkomt u een miskoop of hoogoplopende kosten achteraf.

Kwaliteitscontrole

Is uw bouwproject niet groot genoeg om een dagelijkse opzichter aan te stellen, maar wilt u wel zekerheid van de kwaliteit van het werk? Laat Buster Bouwcontrol dan incidenteel controles uitvoeren. We komen op de juiste momenten. Denk aan controle van wapening, hoofddraagconstructies, metselwerken, isolatie enzovoorts. We controleren en beoordelen of het werk volgens bestek en tekeningen is uitgevoerd, signaleren afwijkingen en voorkomen problemen. U ontvangt een heldere rapportage, compleet met foto’s.

Wilt u meer weten over onze technische inspecties? Of wilt u een meteen een afspraak maken met een van onze deskundige specialisten? Neem dan contact met ons op.

Wat wij voor u kunnen doen

Kwaliteitsmanagement

Hoe u op een professionele wijze de kwaliteit kunt optimaliseren

Bouwtoezicht

Wie bewaakt de kwaliteit namens de opdrachtgever?

Samen de mogelijkheden bespreken?

Jimmy bespreekt het graag met u.

jimmynieuw.jpg