Onze specialisten
Ervaren, deskundig, flexibel en communicatief sterk

Jimmy Buster

Eigenaar & projectmanager

“Jimmy startte in 2010 Buster Bouwcontrol. Hij heeft ruime ervaring in bouwmanagement en bouwtoezicht. Is ondernemer in hart en nieren en zeer betrokken bij zijn klanten en projecten. Als hij ergens voor gaat, dan is het ook voor de volle honderd procent. Hij houdt van een pragmatische aanpak, is toegankelijk en nauwkeurig. Jimmy is vooral actief als projectmanager en tevens verantwoordelijk voor de algemene zaken.”

Bekijk LinkedIn profiel 

Kees Deckers

Opzichter & directievoerder

“Werkt sinds 2013 bij Buster Bouwcontrol. Was voorheen werkzaam bij een woningcorporatie, en heeft veel ervaring in zorgprojecten, woning(nieuw)bouw en renovatie. Hij vervult graag en goed de rol als opzichter/directievoerder. Vooral de combinatie tussen binnen en buiten spreekt hem aan. Bij Kees voelt iedereen zich direct op zijn gemak. Rustig, positief, flexibel en zeer betrokken, zowel bij het project als bij de mensen.”

Bekijk LinkedIn profiel 

Kees Hoosemans

Opzichter & bouwcoördinator

“Kees was jarenlang hoofduitvoerder bij een gerenommeerd bouwbedrijf. Hij heeft veel ervaring in grote en complexe projecten. Werkt sinds 2014 bij Buster Bouwcontrol en is sterk als opzichter / bouwcoördinator. Hij is rustig, zeer gemotiveerd en kan goed met mensen omgaan. Bij grote projecten waar meerdere partijen bij betrokken zijn, is hij een stabiele en verbindende factor. Kees brengt bouwen naar een hoger niveau.”

Bekijk LinkedIn profiel 

Rob de Brouwer

Jr. projectleider

“Rob werkt sinds 2017 bij Buster Bouwcontrol. Met zijn praktische achtergrond als uitvoerder bij grote industriële bouwprojecten weet hij als geen ander wat er bij komt kijken om het optimale einddoel te bereiken. Rob is gewend om in complexe veranderlijke omgevingen te werken en vindt hier ook zijn uitdaging. Zijn enthousiasme en betrokkenheid zijn van grote toegevoegde waarde voor de projecten.”

Bekijk LinkedIn profiel 

Peter Meeuwissen

Opzichter & directievoerder

“Peter heeft zich medio 2020 bij het Buster Bouwcontrol team aangesloten. Door zijn jarenlange ervaring als toezichthouder/directievoerder in de sectoren gezondheidszorg, onderwijs en maatschappelijk vastgoed, weet hij als geen ander wat het betekent om sturing te geven aan kwaliteit en veiligheid. De mix van goede communicatieve vaardigheden, deskundigheid en sociale kenmerken maken het erg prettig om met hem samen te werken.”

Bekijk LinkedIn profiel 

Maurits van Buijtenen

Projectmanager

“Werkt sinds eind 2020 bij Buster Bouwcontrol. Als ervaren projectmanager weet hij goed de eisen en wensen van de opdrachtgever te vertalen in een ontwerp en projectaanpak en behaalt hij het gewenste eindresultaat. Met zijn praktische, positieve, nuchtere en pro-actieve aanpak weet je wat je aan hem hebt en is hij van grote toegevoegde waarde voor de projecten.”

Bekijk LinkedIn profiel 

Ellen van Ravesteijn

Office Manager

“Ellen werkt sinds eind 2017 bij Buster Bouwcontrol. Met haar achtergrond als managementassistente bij diverse grote organisaties weet zij als geen ander wat er op kantoor moet gebeuren om alles in goede banen te leiden. Ze is altijd opgewekt en weet perfect overzicht te houden. Dit in combinatie met haar gave om de juiste prioriteiten te stellen, zorgt voor een efficiënte aanpak van haar werkzaamheden. ”

Bekijk LinkedIn profiel 

Stefan de Vocht

Bouwcoördinator / projectleider

“Werkt sinds 2020 voor Buster Bouwcontrol. Met zijn jarenlange ervaring als bouwkundig projectengineer-/ leider neemt hij graag de verantwoordelijkheid voor de coördinatie van het ontwerp en de begeleiding van de uitvoering van diverse complexe bouwkundige en cleanroom projecten. Integriteit, verantwoordelijkheid en kwaliteit staan bij hem hoog in het vaandel. Mensen voelen zich snel op hun gemak bij Stefan door zijn ru...”

Bekijk LinkedIn profiel