Programma van Eisen

Het Programma van Eisen (PvE) is misschien wel het belangrijkste document tijdens de bouw.

dsc7633.jpg

In het Programma van Eisen legt u uw ambities en doelstellingen vooraf vast. Buster Bouwcontrol denkt met u mee en geeft advies. In onderling overleg vertalen wij graag de eisen en wensen van uw project in een helder Programma van Eisen.

Kraakhelder over verwachtingen, ambities en doelstellingen

Het Programma van Eisen bevat onder meer een omschrijving van gebouwfuncties, ruimtebehoeftes, voorzieningen, uitstraling, afwerkingsniveaus en technische eisen. Samengevat: alle zaken die bepalend zijn voor de kosten en kwaliteit van het project.

Als het PvE praktisch en compleet is, weten alle partijen die bij het ontwerp- en bouwproces betrokken zijn precies wat er verwacht wordt. Dit voorkomt (kostbare) misverstanden.

Wilt u meer weten over het Programma van Eisen? We komen graag bij u langs voor een verhelderend gesprek. Lees hier verder over bouwkosten, plantoetsing of risicomanagement.

Wat wij voor u kunnen doen

Bouwkosten

U wilt controle, inzicht en grip op de bouwkosten. Reken daarom op Buster Bouwcontrol.

Risicomanagement

Door vooraf na te denken over de zaken die mis kunnen gaan en deze in kaart te brengen, kunt u snel en snel en doeltreffend anticiperen en schadelijke gevolgen beperken.

Samen de mogelijkheden bespreken?

Jimmy bespreekt het graag met u.

jimmynieuw.jpg