Bouwtoezicht

De bouw is gestart. Wie houdt er toezicht op kwaliteit, veiligheid, planning en resultaat?

Wij zijn uw ogen en oren op de bouwplaats

Zoekt u een onafhankelijke opzichter op uw bouwplaats? De opzichters van Buster Bouwcontrol hebben ervaring, inzicht en ruime bouwkundige kennis. We houden alle processen op de bouwplaats nauwlettend voor u in de gaten, zodat u niet verrast wordt door problemen en extra kosten. We werken met een geautomatiseerd systeem waarbij u 24/7 toegang heeft tot alle gegevens en rapportages via uw computer, tablet of smartphone. Zo weet u op ieder moment waar u aan toe bent.

uw voordelen

Hogere kwaliteit
Voorkomt faalkosten en vertraging
Duidelijke rapportages
Heldere communicatie

De rol van de bouwopzichter

Bij Buster Bouwcontrol zijn we ervan overtuigd dat een opzichter alleen goed werk kan verrichten als hij ook goed met mensen om kan gaan. Onze opzichter vertegenwoordigt u (de opdrachtgever) op de bouwplaats. Als specialist controleert en beoordeelt hij of alle partijen voldoen aan uw totale wensenpakket. Hij toetst het werk aan bestek en tekeningen, signaleert afwijkingen en voorkomt problemen en daarmee onnodige kosten. Hij rapporteert aan de directievoerder/projectleider. 

Waarom onafhankelijk bouwtoezicht?
Bij een bouwproject zijn veel verschillende partijen betrokken. Op de bouwplaats is het een komen en gaan van bedrijven en vaklui. Onze opzichter houdt het overzicht en bewaakt de kwaliteit. Hij kan problemen en daardoor onnodige faalkosten voorkomen en ziet toe op de veiligheid van uw project. Dat betekent voor u opleveren met kwaliteit binnen uw planning. We helpen u graag met kwaliteitsmanagement, bouwplaatsmanagement en technische inspecties.

Ook voor speciale niet alledaagse projecten
Bouwt u een bijzonder project of heeft u te maken met specifieke vraagstukken? Dan zetten we een specialist in met ervaring.

Een betrouwbare en deskundige opzichter nodig? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Eikenhuys Berkel-Enschot
Nieuwbouw woonzorgcentrum
bekijk dit project

Onderdelen Bouwtoezicht

Kwaliteitsmanagement

Bouwplaatsmanagement

Technische inspecties

Bouwtoezicht

De mogelijkheden bespreken?
Neem contact met ons op