Bouwtoezicht

De bouw is gestart. Wie houdt er toezicht op kwaliteit, veiligheid, planning en resultaat? Wij houden toezicht!

bouwtoezicht2.jpg

Wij zijn uw ogen en oren op de bouwplaats

Zoekt u een onafhankelijke opzichter op uw bouwplaats? De opzichters van Buster Bouwcontrol hebben ervaring, inzicht en ruime bouwkundige kennis. We houden alle processen op de bouwplaats nauwlettend voor u in de gaten, zodat u niet verrast wordt door problemen en extra kosten. Zo weet u op ieder moment waar u aan toe bent.

Hogere kwaliteit

Duidelijke rapportages

Voorkomt faalkosten en vertraging

Heldere rapportages

De rol van de bouwopzichter

Bij Buster Bouwcontrol zijn we ervan overtuigd dat een opzichter alleen goed werk kan verrichten als hij ook goed met mensen om kan gaan. Onze opzichter vertegenwoordigt u (de opdrachtgever) op de bouwplaats. Als specialist controleert en beoordeelt hij of alle partijen voldoen aan uw totale wensenpakket. Hij toetst het werk aan bestek en tekeningen, signaleert afwijkingen en voorkomt problemen en daarmee onnodige kosten. Hij rapporteert aan de directievoerder/projectleider.

Waarom onafhankelijk bouwtoezicht?

Bij een bouwproject zijn veel verschillende partijen betrokken. Op de bouwplaats is het een komen en gaan van bedrijven en vaklui. Onze opzichter houdt het overzicht en bewaakt de kwaliteit. Hij kan problemen en daardoor onnodige faalkosten voorkomen en ziet toe op de veiligheid van uw project. Dat betekent voor u opleveren met kwaliteit binnen uw planning. We helpen u graag met kwaliteitsmanagement, bouwplaatsmanagement en technische inspecties.

Ook voor speciale niet alledaagse projecten

Bouwt u een bijzonder project of heeft u te maken met specifieke vraagstukken? Dan zetten we een specialist in met ervaring. Een betrouwbare en deskundige opzichter nodig? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

Wat wij voor u kunnen doen

Kwaliteitsmanagement

Hoe u op een professionele wijze de kwaliteit kunt optimaliseren

Bouwplaatsmanagement

Een opgeruimde bouwplaats voorkomt ongelukken, schade en fouten

Technische inspecties

Voorkom extra kosten, vertraging of juridische procedures

Bouwtoezicht

Wie bewaakt de kwaliteit namens de opdrachtgever?

Samen de mogelijkheden bespreken?

Jimmy bespreekt het graag met u.

jimmynieuw.jpg