Aanbesteding

Buster Bouwcontrol coördineert de volledige aanbestedingsprocedure voor u.

aanbesteding1.jpg

U bent bijna klaar om te starten met de bouw. De volgende stap is het selecteren van kundige partijen, zoals aannemers, die uw project op de juiste manier uitvoeren. Buster Bouwcontrol coördineert de volledige aanbestedingsprocedure voor u. Zo weet u zeker dat u in zee gaat met partijen die passen bij u én uw bouwplannen.

directievoering2.jpg

Kies voor zekerheid tijdens de aanbesteding

Als u een aanbestedingsprocedure opstart, vraagt u bedrijven om een offerte in te dienen. Dit kan door middel van verschillende procedures zoals onder andere openbare en niet- openbare aanbesteding al dan niet met voorselectie. Wij kennen de procedures en regelgeving als geen ander en helpen u graag. Zo weet u zeker dat u zich aan de regels houdt en er het maximale uithaalt. Bovendien legt u een goede basis met de eenduidige formulering van uitgangspunten. U krijgt inzicht in de juridische risico’s en bent gewaarborgd van eenduidige en op elkaar afgestemde aanbestedingsdocumenten. Onze bevindingen vatten we vervolgens samen in een heldere rapportage die we persoonlijk toelichten.

Wilt u meer zekerheid bij uw aanbestedingsprocedure? Leg het proces gerust in onze handen. Neem contact op.

Ook een directievoerder nodig? Ook daarvoor kunt u terecht bij Buster Bouwcontrol. Lees hier waarom.

 

Wat wij voor u kunnen doen

Risicomanagement

Door vooraf na te denken over de zaken die mis kunnen gaan en deze in kaart te brengen, kunt u snel en snel en doeltreffend anticiperen en schadelijke gevolgen beperken.

Projectmanagement

Gaat u bouwen en heeft u behoefte aan iemand die deze zorg uit handen neemt?

Samen de mogelijkheden bespreken?

Jimmy bespreekt het graag met u.

jimmynieuw.jpg