Plantoetsing

Technische kwaliteit van het gebouw objectief en eenduidig voor u vastleggen.

plantoetsing.jpg

Heeft u een bouwplan ontwikkeld en wilt u zeker weten of uw plan voldoet aan de veelheid van voorschriften en regelgeving? Of alles technisch klopt en of het haalbaar is?

Is uw bouwplan getoetst aan alle voorschriften en eisen?

Buster Bouwcontrol toetst uw plan van A tot Z aan het huidige Bouwbesluit en Programma van Eisen. Deze plantoetsing is een extra controle om risico’s zo vroeg mogelijk in kaart te brengen. Daardoor voorkomt u problemen en budgetoverschrijdingen.

Plantoetsing voorkomt problemen

We zien het helaas nog regelmatig gebeuren: een bouwplan wordt niet goedgekeurd door de overheid, constructiegegevens kloppen niet met bouwkundige gegevens of een plan is niet volledig. Dit kan leiden tot vertraging van de bouw en (veel) extra kosten. Het is daarom belangrijk om uw plannen te laten toetsen. Het liefst door iemand met een frisse en deskundige kijk op de zaken. Buster Bouwcontrol duikt in uw plannen en rapporteert op een heldere manier.

Iemand nodig om uw plannen te toetsen? Vragen over bouwkostenaanbesteding of risicomanagementBel ons. We maken graag een afspraak.

Neem contact met ons op

Wat wij voor u kunnen doen

Programma van Eisen

Het Programma van Eisen (PvE) is misschien wel het belangrijkste document tijdens de bouw.

Bouwkosten

U wilt controle, inzicht en grip op de bouwkosten. Reken daarom op Buster Bouwcontrol.

Samen de mogelijkheden bespreken?

Jimmy bespreekt het graag met u.

jimmynieuw.jpg