Projectmanagement

Gaat u bouwen en heeft u behoefte aan iemand die deze zorg uit handen neemt?

7985dsc7631.jpg

Het realiseren of vernieuwen van vastgoed is erg complex. Er zijn veel partijen bij betrokken waardoor het belangrijk is om een expert naast u te hebben die als geen ander dit proces kent en beheerst op het gebied van tijd, geld en kwaliteit. Onze projectmanagers kennen dit proces als geen ander en weten welke organisatie en informatie nodig is om uw project in goede banen te leiden en de risico's te beheersen.

Expert in projectmanagement

Wij vinden het belangrijk dat uw project in goede banen geleid wordt waarbij de functionaliteit van het gebouw voorop staat. Vastgoed wordt gerealiseerd voor een doel, uw business, of het nu om een school gaat om onderwijs te geven of een bedrijfsgebouw ten behoeve van een productieproces.

In dit primaire proces staat u als klant en/of eindgebruiker centraal. Binnen de vooraf vastgestelde kaders managen onze experts uw project tot en met de eindoplevering. Gedurende het proces adviseren wij u in keuzes die u moet maken op vooraf geplande momenten zodat u voldoende tijd heeft om deze weloverwogen te maken.

Wij ontzorgen u gedurende het gehele proces en zullen het project managen waarbij we kijken wat u nodig en heeft en wanneer. Samen met de overige adviseurs begeleiden wij het ontwerpproces waarna de aanbesteding door ons voorbereidt wordt. Na het opstellen van de contracten zal het ontwikkelproces overgaan naar een bouwproces waarbij onze opzichter om de hoek komen kijken om de kwaliteit te kunnen borgen.

dsc7633.jpg

Wat wij voor u kunnen doen

Risicomanagement

Door vooraf na te denken over de zaken die mis kunnen gaan en deze in kaart te brengen, kunt u snel en snel en doeltreffend anticiperen en schadelijke gevolgen beperken.

Directievoering

Een efficiënt bouwproces vraagt daarom een doelgerichte en efficiënte aansturing.

Samen de mogelijkheden bespreken?

Jimmy bespreekt het graag met u.

jimmynieuw.jpg