Directievoering

Bouwen is een complex proces. Er zijn veel disciplines en partijen bij betrokken. Een efficiƫnt bouwproces vraagt daarom een doelgerichte en efficiƫnte aansturing. Buster Bouwcontrol neemt graag de rol van directievoerder op zich.

Wie behartigt uw belangen op de bouwplaats?

Wij zijn uw ogen en oren tijdens het bouwproces. U kunt rekenen op de ervaring en kennis van Buster Bouwcontrol. Dat zorgt voor grip op uw bouwproces.

Waarom een directievoerder?
Een vakkundige directievoering zorgt ervoor dat de risico’s en de kosten van de bouw tot een minimum beperkt blijven. Wij zijn als directievoerder tijdens de uitvoeringsfase het eerste aanspreekpunt voor alle betrokken partijen. Als onafhankelijke partij zijn we proactief aanwezig in het uitvoeringsproces. Het zijn uw belangen die wij steeds helder op het netvlies hebben. Op basis van vastgestelde uitgangspunten zorgen wij ervoor dat het werk wordt uitgevoerd binnen de vastgestelde planning en budget. Een duidelijke communicatie met alle partijen is hierbij wat ons betreft onmisbaar.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van directievoering op uw bouwproject? Neem dan gerust contact op, we komen graag bij langs.

 

Terug

De mogelijkheden bespreken?