Nieuws

Nieuws

Mezz geopend

Mezz is weer open: een verbeterde zaal, een nieuw café en een videowall. Buster Bouwcontrol heeft toezicht en directievoering van het vernieuwde poppodium Mezz in Breda uitgevoerd.

Ruim een half jaar is Mezz dicht geweest, maar vanaf eind 2019 kan het publiek weer terecht in het markante gebouw aan de Keizerstraat. Een ingrijpende verbouwing heeft onder andere in de grote zaal gezorgd voor betere zichtlijnen vanaf het balkon, een extra toegangsdeur en een andere positionering van de bar(s). 

Mezz is een complex en architectonisch hoogstaand gebouwcomplex. Bijzonder aan het project is de combinatie van bijzondere architectuur, het budget en de korte doorlooptijd. In vaktijdschrift "INDUSTRIE BOUW" is Jimmy Buster, de eigenaar van Buster Bouwcontrol aan het woord over dit bijzondere project:
Buster goes Mezz: toezicht en directievoering in Breda

Meer informatie over het project kunt u zien op onze website: verbouwing poppodium Mezz 

gerelateerde berichten

CPO bouwtoezicht door Buster Bouwcontrol

CPO bouwtoezicht door Buster Bouwcontrol 

Bouwtoezicht 10 woningen te Rijen
Kind Expertise Centrum Gennep

Kind Expertise Centrum Gennep 

Buster Bouwcontrol is gestart als bouwkundig projectmanager en directievoerder voor de nieuwbouw van een Kind Experti...
Kind Expertise Centrum Gennep

Kind Expertise Centrum Gennep 

Buster Bouwcontrol is geselecteerd als bouwkundig projectmanager en directievoerder voor de nieuwbouw van een Kind Ex...