NIEUW: Vacature (aankomend) projectleider bouwmanagement

vacature.jpg

Bouw jij mee aan een groeiende organisatie! Ben jij ambitieus, verantwoordelijk, een doorzetter en voel je je thuis in een kleine informele organisatie met mooie serieuze projecten? Reageer dan snel.

Wat zoeken wij?

Als (aankomend) projectleider bouwmanagement ondersteun je de verantwoordelijke projectmanager/projectleider van het project bij het tot stand komen van complexe projecten binnen de door de opdrachtgever meegegeven kaders en beheerst deze op basis van tijd, geld, kwaliteit, informatie, organisatie en risico’s. De projecten bevinden zich in verschillende fases hetgeen betekent dat projecten kunnen starten in de definitiefase en dat je al betrokken wordt bij het opstellen van het programma van eisen of mogelijk in de ontwerp- of realisatiefases.

We zoeken een jonge gedreven man of vrouw die zich door wil ontwikkelen tot zelfstandig projectleider en bekend is met het ontwerp- en bouwproces en voldoende technisch onderlegd is om ook de directievoering tijdens de realisatiefase op zich te nemen. Bij “kleinere” projecten kan het zijn dat de (aankomend) projectleider het kwaliteitstoezicht ook op zich neemt.

Je denkt mee in het bouwproces en steekt graag je handen uit de mouwen en neemt veel initiatief. Je communiceert makkelijk, bent collegiaal en beschikt over de benodigde technische kennis.

Wat ga je doen?

Afhankelijk van je ervaring manage je zelfstandig een aantal kleine projecten en/of ondersteun je een ervaren projectmanager/projectleider tijdens grotere complexe projecten. Dit doe je binnen verschillende sectoren, zoals: woningbouw, onderwijs, overheid en industrie.

Je stuurt en bewaakt continu: de planning, kwaliteit en kosten van je projecten en draagt zorg voor het opzetten en het instandhouden van de projectorganisatie en informatiestromen. Hierin ben je pro-actief en een leider.

Je coördineert op zowel het proces, als de inhoud en bent mede verantwoordelijk voor het slagen van je projecten en rapporteert direct aan de projectmanager en/of directeur. De functie betreft zowel een binnen- als buitenfunctie, waarbij je veel contact hebt met de klanten en adviserende en uitvoerende partijen.

Je maakt onderdeel uit van een informeel klein team, bestaande uit 10 medewerkers en werkt direct mee aan de verdere opbouw van onze groeiende organisatie. Daarnaast zijn er groeimogelijkheden richting o.a. zelfstandig projectmanager.

Over welke competenties beschik je?
Je beschikt over een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en staat voor je werk. Afspraak is afspraak en je bent betrouwbaar voor alle partijen. Daarnaast voer je je werk punctueel uit, ben je daadkrachtig en voel je je betrokken in je werk. Je hebt tevens affiniteit met installatietechniek en bent in staat om iedere keer de lat hoog neer te leggen met het doel de kwaliteit te borgen of zelfs te verbeteren.

Wat breng je mee?

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Certificaat VCA- VOL;
  • Minimaal 3 jaar ervaring als junior projectleider bouwmanagement;
  • De drive om onze dienstverlening te verbeteren;
  • Naast ervaring vinden wij persoonlijke competenties net zo belangrijk;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel schriftelijk als mondeling);
  • Je hebt een oplossingsgerichte instelling en bent een teamplayer;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Je kent je weg in gebruikelijke office-programmatuur.


Wat bieden wij?
Naast een veelzijdige functie, waarin een grote afwisseling zit in de type projecten, maak je onderdeel uit van een kleine, informele organisatie met leuke collega’s en bieden wij de mogelijkheid om mee te denken en je in te zetten in de groei van onze onderneming in de breedste zin van het woord. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. flexibiliteit in werktijden, pensioen en een prestatiebonus).

Wie is Buster Bouwcontrol B.V.

Wij zijn een klein professioneel en informeel adviesbureau op het gebied van: bouwmanagement, bouwtoezicht en beheer & onderhoud. Onze focus ligt hoofdzakelijk op de realisatiefase van projecten waarin wij de beste willen zijn. Daarnaast krijgen wij steeds meer vraag aan de voorbereidende kant van het bouwproces. Dit doen wij voor diverse vaste klanten zoals: woningcorporaties, gemeentes, bedrijven, stichtingen, beleggers en multinationals.

Ons werk kenmerkt zich door de hoge betrokkenheid, onze verantwoordelijke houding richting onze klanten / projecten en de snelheid waarbinnen we opereren. Met een hoge kwaliteit en motivatie worden onze projecten tot een goed einde gebracht.

Onze organisatie is groeiende, maar in een zodanig tempo dat de kwaliteit van onze dienstverlening voorop blijft staan. We willen graag korte communicatielijnen en staan dicht bij onze klanten. Niet alleen zijn wij groeiende in omvang; Wij streven er continu naar om ons/onze processen te verbeteren en (persoonlijk) te groeien.

Bedrijfsfilm
In onze bedrijfsfilm geven wij een korte impressie waar wij voor staan en wat wij belangrijk vinden.

Direct solliciteren of meer weten
Is deze functie jou op het lijf geschreven? Aarzel dan niet en stuur dan je motivatie en je cv via info@busterbouwcontrol.nl. Wij reageren snel. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Ellen van Ravesteijn, via telefoonnumer: 013-2114704.

Meer nieuws

Samen de mogelijkheden bespreken?

Jimmy bespreekt het graag met u.

jimmynieuw.jpg