Revitalisatie kantoren ASML

Halfgeleiderindustrie

asml.jpg
Opdrachtgever: ASML Netherlands
Opgeleverd: Medio 2026
Grootte: 39.874 BVO
Bekijk alle foto's

Over het project

De huidige kantoren van ASML in Veldhoven op De Run 1000 en 6500 bieden plaats aan ca. 9.000 medewerkers. De rest van de medewerkers wordt momenteel gehuisvest in gehuurde kantoorpanden op het Flight Forum en op de High Tech Campus. Door de groei en de wens van ASML, om alle medewerkers op haar eigen campus te vestigen, wordt in 2020-2027 een uitbreiding van deze huisvesting gerealiseerd zodat in totaal ca. 16.000 medewerkers op de Campus in Veldhoven gehuisvest kunnen worden. De vernieuwde huisvesting is functioneel, flexibel, doelmatig en comfortabel en levert een bijdrage aan het welbevinden van de ASML
medewerkers. De sfeer en uitstraling van de Campus 2.0 visie is voor de medewerkers inspirerend en uitnodigend. In dit kader wordt in het project campus 2.0 niet alleen geïnvesteerd in nieuwe kantoorwerkplekken maar ook vergroening van de campus, employee services, sportfaciliteiten en health services behoren tot de scope van dit project.

In het kader van de nieuwe campus gedachte dienen ook de kantoren gebouw 7 een revitalisering te ondergaan om weer te voldoen aan de geldende wet en regelgeving en tevens de werknemers nog beter te faciliteren om hun werkzaamheden uit te kunnen voeren. Buster Bouwcontrol heeft het complete projectmanagement uitgevoerd incl. de realisatiefase. Het project heeft een totale doorlooptijd van 5 jaar waarvan 3,5 jaar gebouwd wordt.

Dit wil je gezien hebben

We laten u graag zien hoe een project tot resultaat gekomen is door middel van foto's video's.

Samen de mogelijkheden bespreken?

Jimmy bespreekt het graag met u.

jimmynieuw.jpg