Nieuwbouw winkelcentrum

Bouwplaatsmanagement

img-20190124-wa0008.jpg

Wij leverden:

Opdrachtgever: Belegger
Opgeleverd: 2018
Grootte: 6.632 m2
Bekijk alle foto's

Over het project

De Hollandse Waterlinie is een begrip. Tot voor kort vooral bekend uit de geschiedenisboeken, maar de principes zijn ook toepasbaar om een herkenbaar woongebied mee vorm te geven, compleet met winkelcentrum. De gemeente heeft voor de stedenbouwkundige ontwikkeling van de nieuwe woonwijk Hoog Dalem gekozen voor een verweving van stad en land. Hoog Dalem is een integrale gebiedsontwikkeling van in totaal 1.400 woningen, waarvan circa 500 woningen zijn gerealiseerd. Bij de ontwikkeling is ingespeeld op de karakteristieken van de voormalige Hollandse Waterlinie, waar de locatie deel van uitmaakt.

Het winkelcentrum Hoog Dalem ligt centraal in de wijk en maakt integraal deel uit van de gebiedsaanpak. Het iconische ontwerp is een knipoog naar de historische plek en herbergt alle functies die van een hedendaags wijkwinkelcentrum mogen worden verwacht.

Buster Bouwcontrol heeft na de bouw van het casco winkelcentrum het bouwplaatsmanagement verzorgd ten behoeve van de afbouw van 17 huurders, waaronder Nettorama en Albert Heijn.
Tijdens de afbouw van de diverse winkels hebben wij een coördinerende taak vervuld tussen huurders, verhuurder, gemeente en bouwende partijen. Daarnaast hebben we de bouwplaatsinrichting in overleg met alle betrokken partijen bepaald, ingekocht en gerealiseerd, hierbij denkende aan o.a. afrastering, keten, containers, sanitaire voorzieningen, camera beveiliging, transportroutes en afvalbeheersing.

Middels een feestelijke opening is het geheel officieel geopend voor publiek.

Dit wil je gezien hebben

We laten u graag zien hoe een project tot resultaat gekomen is door middel van foto's video's.

Samen de mogelijkheden bespreken?

Jimmy bespreekt het graag met u.

jimmynieuw.jpg