Poppodium Mezz

Verbouwing Mezz

mezz.jpg
Opdrachtgever: Gemeente
Opgeleverd: 2019
Grootte: 120
Bekijk alle foto's

Over het project

Het Bredase poppodium Mezz wil het aantal bezoekers flink gaan opschroeven met 15.000-20.000 extra bezoekers per jaar. Om dit te kunnen bereiken is het Mezz uitgebreid en verbouwd. Het pand is aan 1 zijde uitgebreid middels een talud, voorzien van groen. Hieronder zijn de personeelruimte en extra opslag gecreëerd. De bestaande oefenruimtes zijn gesloopt. Een geheel nieuwe foyer is  gerealiseerd voorzien van: bar, nieuwe koelcel en spoelkeuken.

Om het zicht van het publiek in de grote zaal vanaf het balkon te verbeteren, is de constructieve betonrand aangepast. Ook zijn extra tappunten en bieruitgiftes toegevoegd, waardoor de bezoeker op een betere en snellere wijze voorzien kan worden van een consumptie.
De artiesten hebben geoptimaliseerde kleedkamers gekregen. Ook de kassaruimte incl. hoofdentree zijn aangepast en afgestemd op een groter bezoekersaantal en een betere doorstroom.

Naast de ruimtelijke aanpassingen zijn diverse verduurzamingsmaatregelen getroffen en is onderhoud gepleegd aan de buitenzijde. Vanuit een intensieve voorbereiding met de gemeente, Mezz, adviseurs en omwonenden, heeft Buster Bouwcontrol de volledige realisatie begeleid.

Wilt u informatie over de mogelijkheden van ondersteuning voor uw bouwproject? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een persoonlijke afspraak waarin we de mogelijkheden bespreken.

Dit wil je gezien hebben

We laten u graag zien hoe een project tot resultaat gekomen is door middel van foto's video's.

Samen de mogelijkheden bespreken?

Jimmy bespreekt het graag met u.

jimmynieuw.jpg