Nieuwbouw Talentencentrum

Sporthal NOC NSF

talentencentrum01.jpg
Opdrachtgever: Gemeente Breda
Opgeleverd: Medio 2023
Grootte: NOC NSF sporthal en atletiekhal
Bekijk alle foto's

Over het project

De gemeente Breda ontwikkelt in samenspraak met verschillende partners een multifunctioneel sportcentrum, gericht op top- en breedtesport. Hiermee wil de gemeente zoveel mogelijk talentvolle sporters, met of zonder beperking, de kans bieden zich in hun eigen regio te ontwikkelen.

Het Talentencentrum biedt ruimte aan regionale trainingscentra, individuele talenten, de opleiding Sport en Bewegen van Curio, breedtesportverenigingen en andere (sport)organisaties. Daarnaast heeft het Talentencentrum een functie als ontmoetingsplek en uitvalsbasis voor sportprofessionals.

Het Talentencentrum bestaat uit een grote NOC NSF sporthal met 450 zitplaatsen, een indoor atletiekaccommodatie, een krachthonk, diverse werk- en vergaderplekken, behandelruimtes en een horecagelegenheid. De buitenruimte van het Talentencentrum krijgt een groene en sportieve invulling.

Buster Bouwcontrol voert de directie en houdt toezicht tijdens de realisatiefase. Daarnaast hebben wij bouwkundig advies geleverd tijdens de DO en TO fase en zijn betrokken geweest in de contractvorming met de bouwteam aannemer.

Talentencentrum Breda

Video van voortgang bouw talentencentrum Breda.

Dit wil je gezien hebben

We laten u graag zien hoe een project tot resultaat gekomen is door middel van foto's video's.

Samen de mogelijkheden bespreken?

Jimmy bespreekt het graag met u.

jimmynieuw.jpg