Talentcentrum Breda

talentencentrum01(1).jpg

Buster Bouwcontrol voert de directie en houdt toezicht tijdens de realisatiefase van dit prachtige, multifunctionele sportcentrum. Tevens heeft Buster Bouwcontrol bouwkundig advies geleverd en is betrokken geweest in de contractvorming met de bouwteam aannemer.

Wij zijn een onafhankelijke partij die u graag bijstaat in het maken van de juiste beslissingen. We schuiven graag aan bij u aan tafel. Samen kijken we naar de mogelijkheden om te komen tot een visie die gereed is voor de toekomst.

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De gemeente Breda ontwikkelt in samenspraak met verschillende partners een multifunctioneel sportcentrum, gericht op top- en breedtesport. Hiermee wil de gemeente zoveel mogelijk talentvolle sporters, met of zonder beperking, de kans bieden zich in hun eigen regio te ontwikkelen.

Het Talentencentrum biedt ruimte aan regionale trainingscentra, individuele talenten, de opleiding Sport en Bewegen van Curio, breedtesportverenigingen en andere (sport)organisaties. Daarnaast heeft het Talentencentrum een functie als ontmoetingsplek en uitvalsbasis voor sportprofessionals.

Het Talentencentrum bestaat uit een grote NOC NSF sporthal met 450 zitplaatsen, een indoor atletiekaccommodatie, een krachthonk, diverse werk- en vergaderplekken, behandelruimtes en een horecagelegenheid. De buitenruimte van het Talentencentrum krijgt een groene en sportieve invulling.

Meer nieuws

Samen de mogelijkheden bespreken?

Jimmy bespreekt het graag met u.

jimmynieuw.jpg